מוצר נוסף בהצלחה

קצביית נתח בשר הוקמה בשנת 2005 באבן גבירול 139 תל אביב

אילן פריג' הבעלים הינו דור שלישי למשפחת קצבים מפוארת בעל ניסיון של 35 שנים

בקצבייה תמצאו את כל מחלקות ושירותי הקצב: בקר, עוף, הודו, טלה, מיוחדים ועוד...

הקצבייה חתומה על אמנת הבשר הישראלי

המוצרים טריים, איכותיים, מסומנים ממקורם, מסומנים בכשרות ומותאמים לבקשת הלקוח

שרות אישי וקשוב הינו המפתח להצלחת הקצבייה לאורך שני עשורים

ערך נוסף לקהל לקוחות הקצבייה הינו ידע קולינרי עשיר אשר מועבר ללקוחות

דרך מתכונים, הנחיות טיפול בבשר, בניית תפריטים ועוד..

נתח בשר - הקצב האישי שלי!